Over ons

Welkom bij Top Bedrijfskleding, de toonaangevende leverancier van hoogwaardige bedrijfskleding op maat. Ons verhaal begint met een passie voor vakmanschap en een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten.

Bij Top Bedrijfskleding geloven we in het belang van het juiste beeld voor uw bedrijf. Of u nu een klein familiebedrijf of een groot bedrijf bent, wij streven ernaar om kleding te leveren die niet alleen functioneel is, maar ook de uitstraling van uw bedrijf versterkt.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en service. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste stoffen tot het aanbrengen van uw bedrijfslogo. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om een breed scala aan opties aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid, comfort en stijl.

Bovendien bieden we het gemak van passessies op uw eigen bedrijfslocatie aan. Onze experts komen graag bij u langs om uw team te voorzien van professioneel advies, en om ervoor te zorgen dat elke medewerker de perfect passende kleding krijgt.

We zijn trots op onze lange geschiedenis van tevreden klanten en partnerschappen op lange termijn. Bij Top Bedrijfskleding streven we ernaar om niet alleen uw leverancier te zijn, maar ook uw betrouwbare partner in het versterken van uw merkidentiteit en het verbeteren van de professionaliteit van uw team.

‘’Wij geloven immers dat uw bedrijfskleding het visitekaartje is voor uw bedrijf.‘’

Ontdek vandaag nog hoe Top Bedrijfskleding uw bedrijf kan helpen opvallen in stijl.

 

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur