Veelgestelde Vragen

Wanneer moet ik kleding passen voor mijn opleiding en waar?
U kunt hiervoor het kopje ‘pasdagen’ bekijken op deze site, maar in principe dient u geïnformeerd te worden door de opleiding. Het passen van de kleding is meestal op locatie van de opleiding.

Wat als ik niet op de pasdag aanwezig kan zijn?
Kun je niet op de vastgestelde datum aanwezig zijn, neem dan direct contact op met Top Bedrijfskleding. Dit kan telefonisch op 0180-745741

Wanneer ontvang ik de kleding en hoe?
Tijdens de vakantie worden de pakketten samengesteld en als ze compleet zijn én volledig betaald, zullen ze verzonden worden per pakketpost naar het thuisadres van de student. Voor pasdagen die na de vakantie plaatsvinden, geldt een levertijd van ongeveer 3 á 4 weken. Dit is in overleg met de opleiding.

Kan ik mijn bestelde kleding ruilen?
– Ruiling vindt plaats binnen 5 werkdagen (of indien anders overeengekomen: binnen de dan afgesproken termijn) na levering van het gekochte modeartikel en/of schoenen tegen overlegging van de originele kassabon c.q. factuur;
– Het modeartikel en/of de schoenen worden geretourneerd met de originele verpakking en zijn nog niet gedragen;
– Bovenstaand is niet van toepassing op afgeprijsde modeartikelen en/of schoenen. Ook kan geen ruiling plaatsvinden van modeartikelen en/of schoenen, die geïndividualiseerd zijn, dat wil zeggen speciaal op maat gemaakt of anderszins aangepast voor de consument, en voor artikelen die op uitdrukkelijk verzoek besteld zijn.

Wat als ik niet tijdig heb betaald?
Indien het pakket niet tijdig is betaald, zal het niet worden opgestuurd. Het blijft dan in bezit van Top Bedrijfskleding totdat het volledige bedrag is voldaan. Wanneer u onze factuur ontvangt en u hebt problemen met betalen, onderneem dan direct actie.

Hoe kan ik kleding bijbestellen?
Omdat wij geen winkel zijn, hebben wij een beperkte voorraad bedrukte kleding. Het is verstandig om tijdens de pasdagen, voldoende aan te schaffen.
Wilt u nabestellen? Ga dan naar het kopje ” webshop ” om vervolgens te kunnen inloggen.
Hier kunt u aangeven of u de bestelling komt ophalen of wilt laten opsturen met maximale verzendkosten van €  5,-.