Pasdagen

Voorafgaand aan het nieuwe studiejaar worden er op de opleidingen pasdagen georganiseerd waar de student ( eventueel met ouder ( s) worden verwacht.  Het is dan ook van belang dat de student op deze dag aanwezig is. In principe zal dit ook worden gecommuniceerd via de opleiding.

Tijdens de pasdagen zal alles digitaal gaan en zullen de maten worden in gevoerd in ons systeem, zodat we altijd de juiste maten digitaal hebben van de studenten. Dit wordt dan gelijk gekoppeld aan onze webshop, zodat de studenten daar vandaan gelijk de extra bestellingen kunnen gaan plaatsen.

Data

Op dit moment zijn er geen pasdagen ingepland.

Pasmoment

HTV is 1 volle dag en Beveiliging is 1 volle dag. (in overleg met de docenten van de opleidingen)

Tevens is er een pas locatie op Landstede Harderwijk voor de studenten die niet op de pasdagen aanwezig kunnen zijn. De docenten van de opleidingen zijn hier wel van op de hoogte.

Na het pasmoment ontvangt de student een factuur, waarin staat aangegeven tot wanneer er gewijzigd of geannuleerd kan worden. Vervolgens worden de pakketten samengesteld en zorgen wij ervoor dat deze voor aanvang van het nieuwe studiejaar op de school aanwezig zijn.

Indien de studenten niet op school aanwezig kunnen zijn worden de pakketten verzonden, naar het door de student opgegeven adres.

LET OP: Onbetaalde pakketten zullen niet worden opgestuurd en of op school worden achter gelaten. Met de opleiding plannen wij ook dagen dat wij op de opleiding aanwezig zijn ivm na leveringen, klachten ect.